De OVB zoekt bestuursleden

De Oranje Vereniging Blaricum is organisator van diverse Blaricumse evenementen: Koningsdag, het Vuurwerk, de Blaricumse Kermisweek en de Sinterklaasintocht. Mede door steun van onze leden is onze vereniging in staat jou veel gezelligheid te bieden en houden wij oude tradities, zoals het ringsteken en touwtrekken, in stand. Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt met de hulp van de vele vrijwilligers waarop wij een beroep mogen doen en waar wij bijzonder blij mee zijn.

De Oranje Vereniging Blaricum is op zoek naar geschikte en enthousiaste kandidaten voor de volgende functies:

• Voorzitter
• Secretaris
• Algemene bestuursleden

Wij zoeken dus energieke vrijwilligers die willen helpen bij het organiseren van onze activiteiten. Ben je geïnteresseerd of op zoek naar informatie neem dan contact op met de secretaris Daphne Rokebrand 06 41 18 33 43 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Competenties voorzitter:
De voorzitter beschikt over goede communicatieve vaardigheden (goed kunnen spreken én kunnen luisteren). Financieel inzicht en affiniteit met besturen en management. In staat zijn zowel intern als extern de Oranje Vereniging Blaricum te vertegenwoordigen en de vastgestelde beleidsvisie uit te dragen.

Competenties secretaris:
De secretaris heeft een leidende functie. Hij/zij is, samen met de overige bestuursleden, verantwoordelijk voor het laten plaatsvinden van ledenvergaderingen, het toezien op de naleving van de reglementen en het zorgdragen voor het voortbestaan van de vereniging. De taken bestaan verder uit notuleren, werkboeken opstellen, vergaderingen plannen.

Competenties algemene bestuursleden:
De algemene bestuursleden dragen bij aan de dagelijkse gang van zaken.


Al onze bestuursleden zijn meewerkende bestuursleden.

Vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Lijkt het je leuk om ook iets voor de Oranje Vereniging te doen, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.