Koningsdag in Blaricum

Koningsdag in Blaricum

De Blaricummerie is een evenement op Koningsdag met heel veel marktkramen in het oude dorp, de kindervrijmarkt, live muziek en demonstraties op diverse podiums, een spectaculaire klimwand en leuke kinderattracties! Dit alles maakt Blaricum één van de gezelligste plaatsen om Koningsdag te vieren.

Op Koningsdag zaterdag 27 april 2024 is van 10.00 - 16.00 uur in Blaricum Dorp de BLARICUMMERIE. Deze gezellige markt was de voorgaande jaren een groot succes in het Gooi met o.a. een kindervrijmarkt, kinderattracties, kunst, cultuur en live muziek. Het volledige programma volgt.

Huur een kraam!

Verkoopt u antiek, kleding, snoep, etc. of wilt u uw kunstwerken, vereniging of goed doel onder de aandacht brengen, dan kunt u een kraam of grondplek huren op de Blaricummerie.
Informatie en inschrijfformulier kraamverhuur.

door Barbara de Reijke
Burgemeester van Blaricum
Foto: Peter van Rietschoten

Wat een mooie dag was Koningsdag 2023! Het was voor mij de eerste keer dat ik Koningsdag in Blaricum heb mogen vieren, maar het was een fantastisch feest en ik was zeer onder de indruk. Er was een gezellige kindervrijmarkt die al vroeg begon en waar mijn kinderen ook nog met een kleedje hebben gestaan.
En activiteiten voor de kinderen die georganiseerd werden op het plein tegenover de Kruidvat was ook zo leuk, heb zelfs nog even mee gedaan met de behendigheidsspelletjes.